Tijdelijk gratis verzending in Nederland

Veelgestelde vragen - FAQ

Over de hoodies

Vraag: Welke maat moet ik hebben, passen ze mij?
Antwoord: Het is één maat voor iedereen. Ze zijn oversized/supergroot, dus er zijn maar (heel) weinig mensen die ze niet passen. Of bekijk deze afbeelding met de afmetingen.

Vraag: Kan ik ze wassen?
Antwoord: Jazeker. Je trekt ze liever nooit meer uit, maar af en toe wassen kan geen kwaad. Was ze op 30 graden, maximaal 40 om ze ultiem zacht te houden.

Vraag: Hoe zacht zijn ze?
Antwoord: Denk aan een alpaca. Denk dan aan hoe je de alpaca knuffelt. Dat, maar dan met 10 alpaca's. Zó zacht! (Serieus: de binnenkant is van sherpa fleece gemaakt. Ontzettend zachte witte stof, zachter dan badstof.)

Bestelling en levering

Vraag: Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Antwoord: De gemiddelde levertijd bedraagt 3 werkdagen. 

Vraag: De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?!
Antwoord: In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd van 3 werkdagen geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling altijd checken via de track & trace die je van ons ontvangt, zodra je order verzonden is.

Vraag: Wat zijn de verzendkosten?
Antwoord: De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van jouw bestelling. We vermelden deze altijd bij het product en op de besteloverzicht-pagina, voordat jij je betaling doet. 

Vraag: Wordt mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden?
Antwoord: Afhankelijk van de beschikbaarheid en het moment waarop jij je bestelling plaatst, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wanneer jij je bestelling voor 14.00 plaatst nemen we meestal je bestelling nog diezelfde dag in verwerking. Hij zal in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag verzonden worden.

Ruilen en retourneren

Vraag: Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?Antwoord: Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Vraag: Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?
Antwoord: Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Klik hier om naar de Retourneren-pagina te gaan waar je ook het retourformulier kunt downloaden.

Track en Trace

Vraag: De Track en Trace code geeft geen informatie aan?
Antwoord: Vanaf het moment dat je pakket is aangekomen bij het postbedrijf (PostNL voor Nederland) is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er soms enige vertraging tussen kan zitten.

Gratis verzending

In heel Nederland gratis verzonden met PostNL.

Verzenden met PostNL

Geen lange levertijden. In 3 dagen zit jij er warm bij!

100% veilig betalen

Veilig betalen met jouw eigen bank.

9.1 beoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1