Tijdelijk gratis verzending in Nederland

Bestelling & levering

Bestelling en levering
Wanneer je jouw bestelling voor 14.00 uur plaatst, wordt hij in de meeste gevallen dezelfde dag nog verwerkt. We streven er naar je bestelling altijd de volgende dag te verzenden. Onze levertijd is gemiddeld 3 werkdagen.

Verzendkosten
Voor bestellingen in Nederland brengen we geen verzendkosten in rekening. Voor Belgie bedragen de verzendkosten 6,95 euro. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Je bestelling volgen
Als je je bestelling geplaatst hebt ontvang je zodra je order verzonden is een track & trace-code van PostNL. Daarmee kun je je bestelling volgen via onze 'volg-pagina'.

Ruilen en retourneren
Het is natuurlijk jammer wanneer je niet tevreden bent over je bestelling. Het kan zo zijn dat je het verkeerde besteld hebt, of het niet is wat je verwacht. In dat geval horen we het heel graag zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen om je te helpen en wellicht alsnog een tevreden klant en Mupfin-liefhebber van je kunnen maken.

Je hebt altijd het consumentenrecht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Maak daarvoor gebruik van de handige retourverpakking die je bij je bestelling ontvangt. Wij zorgen dan dat je het aankoopbedrag na ontvangst van de retourzending op je bankrekening krijgt teruggestort.
» Lees hier meer over ruilen en retourneren.

Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Bekijk dan eerst onze pagina met veelgestelde vragen. De kans is groot dat anderen deze vraag ook hadden. Kom je er dan nog niet uit? Zoek dan contact met ons en laat ons je vraag weten.
Gratis verzending

In heel Nederland gratis verzonden met PostNL.

Verzenden met PostNL

Geen lange levertijden. In 3 dagen zit jij er warm bij!

100% veilig betalen

Veilig betalen met jouw eigen bank.

9.1 beoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1