Tijdelijk gratis verzending in Nederland

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Of heb je het verkeerde product besteld? We horen graag wat we kunnen doen om je verder te helpen. We staan klaar via yo@mupfin.com of neem contact met ons op via de contactpagina.

Je kunt natuurlijk tot 14 dagen na je bestelling je bestelling retourneren. In dat geval zorgen wij er voor dat je artikel wordt geruild of wanneer je dat wenst je het aankoopbedrag terug ontvangt, na ontvangst van de retourzending door ons.

Zo kun jij je bestelling retourneren

Stap 1: Vul het retourformulier in 
Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Bereid je pakket / zending voor
Stuur het artikel of de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. Zorg dat alle artikelen in de originele staat, inclusief verpakking, etiketten en labels zijn ingepakt.

Stap 3: Verstuur je pakket
Verstuur je pakket via bijvoorbeeld een PostNL pakketpunt (klik hier om de dichtsbijzijnde te vinden). Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending: eventueel kun je je pakket middels (standaard) verzending voorzien van een track & trace-code.

Stap 4: Ontvang het aankoopbedrag terug
Zodra wij jouw pakket en artikelen in goede orde ontvangen hebben ontvang je binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag terug op het door jou aangegeven rekeningnummer.
Gratis verzending

In heel Nederland gratis verzonden met PostNL.

Verzenden met PostNL

Geen lange levertijden. In 3 dagen zit jij er warm bij!

100% veilig betalen

Veilig betalen met jouw eigen bank.

9.1 beoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1